AXIOM

Здравна застраховка

Медицинско осигуряване за период от 1 година, с абонамент към здравните заведения партньори на Axiom и възстановяване на разходи във всички останали здравни заведения на територията на България.
Здравна застраховка
Медицинско осигуряване за период от 1 година, с абонамент към здравните заведения партньори на Axiom и възстановяване на разходи във всички останали здравни заведения на територията на България.
Намерете лекар и резервирайте час за преглед онлайн с помоща на Супердок!
Запази час онлайн
Описание на застраховката
Предмет на застраховката е оказването на съвременна високоспециализирана диагностично-консултативна извънболнична и болнична помощ, рехабилитацията за опазване, възстановяване и подобряване здравето на застрахованите лица, както и възстановяване на разходите за лекарствени средства.

Застраховката ще гарантира комплексно и качествено медицинско обслужване, бързо и адекватно решаване на здравословни проблеми, спокойствие и сигурност за здравето на застрахованите лица, както и персонално обслужване при нужда.
Извънболнична помощ
Профилактика
Болнична помощ
Дентални услуги
Лекарствени средства
Бременност и раждане

Сравнение на видовете застраховки

Застрахованите лица сами избират начина по който ще ползват здравните услуги. В рамките на договорените условия всяка една извънболнична или болнична здравна услуга може да се ползва на принципите на абонамент или възстановяване на разходите.

Предимства

1
За нас най-важни са профилактиката и предпазването от заболявания
Различните застрахователни пакети осигуряват възможно най-ранно откриване на отклонения във Вашето здраве с цел навременно и ефективно лечение. Редовната и системна профилактика е най-важната предпоставка за поддържането на Вашето индивидуално, семейно и групово здраве.
2
Придържаме се към ясни правила и опростена организация за достъп до необходимите специалисти
При всеки случай, независимо от мястото на възникване, застрахованите лица общуват с координатор, който консултира на място или съдейства по телефон като насочва клиента към медицински центрове. Времето за придвижване по веригата личен лекар – специалист – водещ специалист е сведено до минимум.
3
Поддържаме култура на високо качество за диагностика, лечение и рехабилитация
Работим с проверени лекари и лечебни заведения в цялата страна. Основни изисквания при техния подбор са безупречната професионална репутация. Гарантираме достъп до най-съвременната диагностична и лечебна апаратура. При нас не съществува проблемът с талоните за изследвания и консултации, а при желание можете незабавно да смените лекуващия лекар или лекаря-координатор.
4
Освобождаваме пациента и неговите близки от деликатния въпрос за заплащането
Наличието на лекар-координатор, присъствието на професионалист по време на консултация, изследване, настаняване и/или изписване от лечебното заведение, непрекъснатия медицински и финансов контрол, както и задължителната обратна връзка с пациента снемат напрежението около този проблем. Отпадат паричните взаимоотношения между застрахован и изпълнител на здравни услуги като ние поемаме и/или възстановяваме разходите за договорените здравни услуги и стоки.
5
Повече възможности за опазване, поддържане и подобряване на здравето
Главната разлика между нас и останалите застрахователни компании в България е разумното съчетаване на финансови взаимоотношения със съвременна организация при предоставяне на медицински услуги и стоки. Това гарантира ефикасна профилактика, безусловен и своевременен достъп до най-добрите специалисти както и ефективно решаване на всеки здравен проблем на индивидуално, семейно и групово равнище.
Как да се застраховам?
1
Първа стъпка: Подаване на заявка
Свържете се с нас като използвате бутона „Заявяване на застраховка“ и ние ще се свържем с вас до няколко часа.
2
Втора стъпка: Изготвяне на оферта
Ще ви запознаем с условията на застраховката, ще обсъдим Вашите предпочитания и спрямо тях ще изготвим оферта и договор.
3
Трета стъпка: Договор и премия
С подписването на договора/полица и заплащането на застрахователната премия по него вашата застраховка ще влезе в сила.
Заявяване на застраховка
Моля, попълнете полетата по-долу и ние ще се свържем с вас до няколко часа.
Изпращайки тази заявка Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.
Какво да направя при щета?
1
Първа стъпка: Подаване на заявка
Свържете се с нас като използвате бутона „Заявяване на щета“ и ние ще се свържем с Вас до няколко часа.
2
Втора стъпка: Оформяне и изпращане на документи
Подгответе и изпратете документите описани в Приложение 1 към Общите условия и формуляр-искане за възстановяване на разход по e-mail, чрез куриер, брокер или лично в офис на Застрахователна компания Аксиом.
3
Трета стъпка: Изплащане на обезщетение
В срок от 15 работни дни ще Ви бъде изплатено застрахователното обезщетение.
Заявяване на щета
Моля, попълнете полетата по-долу и ние ще се свържем с вас до няколко часа.
Фотографии на щета
Изпращайки тази заявка Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.
Документи
Повече за условията на Здравна застраховка можете да научите от прикачените документи.